Αναγνώστες

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός

Οικονομικές Διακοπές για Όλους!

  Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός

Χωρίς δικαιολογητικά, προϋποθέσεις, εξαιρέσεις, σε τουριστικά καταλύματα στους αγαπημένους σας προορισμούς, όποτε θέλετε, όσες φορές θέλετε!

Η ομάδα του site www.koinonikostourismos.gr, www.ikt.gr  και οι συνεργάτες της, ξενοδόχοι και τουριστικοί επαγγελματίες, παρουσίασαν το Νέο Ιδιωτικό Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

Η διαδικασία είναι απλή!

 Πραγματοποιείστε εγγραφή και θα αποκτήσετε την ετήσια Κάρτα του Προγράμματος που κοστίζει €10, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε πολύ χαμηλές τιμές, ειδικές προσφορές και πακέτα διακοπών.

 Πρόσβαση στα Τουριστικά Καταλύματα του προγράμματος Ιδιωτικός Κοινωνικός Τουρισμός, έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι της κάρτας του Προγράμματος.

 Βρείτε εδώ τον κατάλογο με τα τουριστικά καταλύματα.

Οι ειδικά διαμορφωμένες τιμές και τα πακέτα προσφορών παρέχονται από τα συνεργαζόμενα καταλύματα ειδικά για τον  Ιδιωτικό  Κοινωνικό  Τουρισμό.

Το πρόγραμμα λοιπόν παρέχει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, παρέχοντας προσφορές σε τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, όλο το χρόνο και όσες φορές το θελήσουν.

Μέσα από το πρόγραμμα Ιδιωτικός  Κοινωνικός Τουρισμός  θα βρείτε καταλόγους με Τουριστικά Καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, με τις οικονομικότερες προσφορές.

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα αυτό είναι μια Ιδιωτική Πρωτοβουλία Κοινωνικού Τουρισμού και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά προγράμματα κοινωνικού τουρισμού των κρατικών φορέων υλοποίησης.

Popular Posts

Sponsors