Αναγνώστες

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ελληνογερμανικό φόρουμ ορεινής πεζοπορίας, το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου, στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ελληνογερμανικό φόρουμ ορεινής πεζοπορίας, το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου, στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Γεώργιος Παπαθανασίου, μαζί με την Διευθύντρια του Ιδρύματος Konrad-Adenauer στην Αθήνα, κ. Susanna Vogt και τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Dr. Ingo von Voss, προσκαλούν


κάθε ενδιαφερόμενο στο Ελληνογερμανικό φόρουμ ορεινής πεζοπορίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας η οποία αφορά συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για τη δημιουργία Ελληνο-Γερμανικού δικτύου μεταξύ Περιφερειών, Δήμων και Πολιτών.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Λιτόχωρο (δεξιά του κόμβου). Ώρα προσέλευσης: 9.15 π.μ.
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου θα μεταφερθεί τεχνογνωσία σε εξειδικευμένα θέματα που ενδιαφέρουν την ελληνική πλευρά, καθώς επίσης εμβάθυνση και παρουσίαση θεμάτων που μπορούν να εξετάζονται στο δίκτυο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής έως τις 05.12.2013 - http://www.grde.eu/el/deutsch-griechische-versammlung-4-gr/proetoimasia-gia-tin-dgv-iv-gr/item/307-deutsch-griechisches-wanderforum-litochoro-olymp-7-8-dez-2013-gr

Για οργανωτικά ζητήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μαρία Βασιλειάδου (Τηλ Tel. +30 2310 692115, Φαξ Fax +30 2310 692199 - Email maria.vassiliadu@grde.eu).

Πηγή: aporitos.com

Popular Posts

Sponsors