Αναγνώστες

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2014

Η 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού GREEK TOURISM EXPO που θα πραγματοποιηθεί 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, είναι μια νέα δυναμική εκθεσιακή πρόταση απόλυτα στοχευμένη στην προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο στην εγχώρια αλλά κυρίως στη διεθνή αγορά.

Όλοι οι επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς θα είναι εκεί και θα παρουσιάσουν όλα τα είδη τουρισμού, παραδοσιακού και εναλλακτικού:

    Θαλάσσιος τουρισμός
    Θρησκευτικός και προσκυνηματικός
    Αρχαιολογικός και πολιτιστικός
    City Break (Αστικός τουρισμός)
    Συνεδριακός τουρισμός
    Ιατρικός τουρισμός
    Αθλητικός τουρισμός αναψυχής
    Γαστρονομικός τουρισμός
    Αγροτουρισμός και οικοτουρισμός.

Στο έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, η Διεθνής Έκθεση GREEK TOURISΜ EXPO, ξεπερνώντας το γνωστό «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα..» θα προβάλλει δυναμικά όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού τα οποία προσφέρει η Ελλάδα με στόχο την κυρίως την προσέλκυση αγοραστών από το εξωτερικό προσφέροντας μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης  για τη δημιουργία σημαντικών εμπορικών συνεργασιών.

Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στο  εξωτερικό, οι διοργανωτές της Έκθεσης ,για την προσέλκυση διεθνών buyers, τουριστικών γραφείων και άλλων επαγγελματιών, θα υλοποιήσουν το Πρόγραμμα  «MEET  THE GREEKS – Γνωρίστε τους Έλληνες»το οποίο θα πλαισιωθεί, εκτός των άλλων προγραμμάτων:

·         Με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις προβολής διαφόρων τοπικών τουριστικών περιοχών και προϊόντων τους

·         Με την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και διαμονής σε πολλούς και σημαντικούς από τους επαγγελματίες επισκέπτες του εξωτερικού

·         Με προγραμματισμένες και άρτια οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β των επισκεπτών με τους εκθέτες.
B2B συναντήσεις

Το πρόγραμμα των  Β2Β συναντήσεων είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται σε όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες της Έκθεσης, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, οι επισκέπτες θα μπορούν να προγραμματίσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις με τους εκθέτες που επιθυμούν πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την on line planning φόρμα στην οποία θα προσδιορίζουν τον εκθέτη με τον οποίο επιθυμούν να συναντηθούν καθώς και την ημέρα και ώρα της συνάντησης.
Οι εκθέτες μπορούν να πραγματοποιούν τις Β2Β συναντήσεις τους ή στο χώρο του περιπτέρου τους ή στα ειδικά διαμορφωμένα Meeting Rooms της Έκθεσης.

Popular Posts

Sponsors