Αναγνώστες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα το Santa Run στη Θεσσαλονίκη

Άγιοι Βασίληδες θα ξεχυθούν στις 12 το μεσημέρι στον «αγώνα» που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο και θα ολοκληρωθεί στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου

Ένας διαφορετικός μαραθώνιος, χωρίς χρονομέτρηση, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Άγιοι Βασίληδες θα ξεχυθούν στις 12 το μεσημέρι στον «αγώνα» που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο και θα ολοκληρωθεί στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου.

Μικροί και μεγάλοι καλούνται να ντυθούν στα κόκκινα, να φορέσουν τους σκούφους του αγαπημένου άγιου και με τα αθλητικά τους παπούτσια να τρέξουν στο διαφορετικό αυτό μαραθώνιο, Santa Run.

Την έναρξη θα δώσει ο αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων και Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας. Το κόστος είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και τον αριθμό συμμετοχής. Ολα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, που βρίσκεται στην περιοχή του Φιλύρου.

Στον τερματισμό του γιορτινού αγώνα τρεξίματος έχουν προγραμματιστεί χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Το Santa Run είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, αντίστοιχη του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου, κάθε Δεκέμβριο. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη, με στολές Αϊ Βασίλη και πολλά κεράσματα από τα καταστήματα που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής.

Πηγή: .tsantiri.gr

Popular Posts

Sponsors