Αναγνώστες

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Βελτιωμένη προσφορά για τον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας ζητεί το ΤΑΙΠΕΔ

Το Ταμείο αποσφράγισε την προσφορά των Γιώργου και Γιάννη Μεντεκίδη για το φιλέτο στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. 


Νέα, βελτιωμένη προσφορά για το ακίνητο στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας ζητεί το ΤΑΙΠΕΔ από τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Μεντεκίδη, οι οποίοι υπέβαλαν τη μοναδική δεσμευτική προσφορά για το φιλέτο των 261            στρεμμάτων.                                                                                       
Το Ταμείο συνεδρίασε σήμερα και αποσφράγισε την προσφορά, λαμβάνοντας υπόψη το ποσό που προσέφεραν οι επενδυτές, την εισήγηση του χρηματοοικονομικού του συμβούλου Τράπεζα Πειραιώς, την αποτίμηση που διενήργησε ο ανεξάρτητος αποτιμητής Axies S.A., μέλος του δικτύου CBRE Affiliate, και τη γνώμη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, της Voria.gr η προσφορά των επενδυτών ήταν της τάξης των 8,5 εκατ. ευρώ, ενώ το ΤΑΙΠΕΔ έχει αποτιμήσει την αξία του ακινήτου στα περίπου 9,5 εκατ. ευρώ.
Όπως σας είχε ενημερώσει η Voria.gr, εφόσον οι επενδυτές αποκτήσουν το ακίνητο, σχεδιάζουν επένδυση ύψους άνω των 50 εκατ. ευρώ, με δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας και παραθεριστικών κατοικιών .
Οι κ.κ. Γιάννης και Γιώργος Μεντεκίδης θα εξετάσουν την αποτίμηση του Ταμείου και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουν για το εάν θα υποβάλλουν νέα προσφορά. Εάν το κάνουν, θα συνεδριάσει εκ νέου το ΤΑΙΠΕΔ για να λάβει την τελική απόφαση.

   Πηγή: spirospero.gr

Popular Posts

Sponsors